Repeat after me: I will not repeat

Igår for jag ut och åt middag med några underbara människor. Skoj, och gott var det. Andra gången jag provade sushi och nu tycker jag det var gott! Åt buffe, så hade mycket att välja mellan.


Jippi det snöar...

Trodde det var på väg att bli sommar, att det är vår just nu. Men NEJ inte här uppe. Snöhögar här och var. Det går från minusgrader till plusgrader till minusgrader igen. Kan det inte bara vara sol och fint och inte snö. Vi har haft vinter så länge. Det är alltid för lång vinter.


Popcorn and the pictures

Det var en modevisning på skolan idag, "Popcorn And The Pictures", av designprogrammet. En riktigt bra modevisning enligt mig, har dock inte varit på nå många. Inledningen var ganska lång och lite tråkig, när de dansade. Vissa kläder kunde jag inte annat än älska, sjukt snygga kläder.
Var kanske nio designer, med olika teman. Alla hade en film som tema. Om jag inte minns rätt (såg modevisningen två gånger), så var det från Star Wars, Pirates Of The Caribbean, En Prinsessas dagbok, Mamma Mia, Gossip Girl, Sex And The City, Pretty Woman, Titanic & Kalle och Chokladfabriken.


Är en visning kvar, imorgon typ 19, på draggen, om någon blev sugen att se den. Dock är inte Willy Wonka med.

Något annat som hände på skolan var att brandalarmet gick. Visade sig att det var en lärare som hade glömt stänga av en platta i någon biologi/fysik/kemisal.

I säsongens sista seriematch så vann vi, 4-2 mot sävar!


I threw a wish in the well! Don't ask me I'll never tell


It's hard to look right at you baby! But here's my number, so call me maybe!

Vilken härlig dag!
Från början började man nästan somna, men det gick över. Först så såg vi en video om lite hårmassage plus lite axlar. Sedan prova på att göra massagen, tvätta varandras hår, ge massage, styla hår. Vi var några som gjorde pitåter på Joanne, så imorrn så kommer hon komma med affrohår. Ska bli kul att se!
Vi målade klart våra PopArt bilder, och jag försökte på mig lite fönvågor innan vi slutade.



Snart fotboll!

But had me believing it was always something that I'd done

Har varit och sett bio idag på dagen, och på kvällen löpträning.
Såg en riktigt bra film, "the hunger games", mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, och hur den såg ut på trailern.

Trailern kommer hur som helst här:

9-2

Spelade match idag mot clemensnäs, vi var 10 spelare och spelade med tre backar. Så det blev mkt spel och jobbigt på så vis. Men jag tycker vi var mycket bättre än dom andra. Och det visar resultatet oxå, 9-2 tror jag det blev!

Like when you said you felt so happy you could die

Varit och sett dalen åka ut mot (det bättre laget) iksu med 3-7.
Efter det så hade vi jobb med laget, och byggde läktare inför morgondagens match, Dalen - Täby, herrarnas slutspel.

Godnatt!! :)


Fortfarande snö i Umeå, men värmen har kommit och det känns som vår!

Ny favvis!

Denna kille hittade vägen till mitt hjärta direkt! Underbart bra!


Well, you put your finger on that trigger, And you shot me where I stood.

Efter en lång sovmorgon (som jag inte kunde sova så länge på) så är jag på skolan igen.
Börjar med matte nu halv tolv, och sedan svenska, och sista lektionen är frisör. Känns så länge sedan jag var på skolan.

Har idag fått reda på att en underbar, fin, superbra kompis har börjat blogga igen! Hur glad som helst. Hon har flyttat nu så jag har inte träffat henne så ofta, så det är så kul att få läsa hennes blogg igen!

Klicka Här för att komma till hennes blogg! :)

Well, you put your finger on that trigger, And you shot me where I stood.

When I thought it was going to get better, it just went worse

Varning för känsliga läsare som inte klarar av att se lite blod. Titta inte på bilderna.
Har fotograferat lite, tagit reda om olika personligheter och hur man hanskas med dom. Haft träning. Skulle träna tillsammans med de yngre lagen, som har träning just innan oss, och man blev lite chockad av hur många det var där. Tillsammans så var vi lite över 30 pers, annars brukar vi bara vara runt 10. Vi värmde upp och sedan spelade vi match resten av träningen.


Så här går det om man ramlar på ett djupt sår man har. Det sved lite gran men det är inte så farligt.

Nåt annat än det här

Idag så har jag haft utvecklingsamtal, rullat läggning, testat några små lätta frisyrer, städat skåpet, limma fast alla bokstäverna som ska vara på våran monter och lockat hår. Rätt så fritt är det, idag och imorrn.
Första tisdagsträningen och snart så ska vi börja träna utomhus.

Här kommer en riktigt bra låt!
Melissa Horn - Nåt annat än det här

Och jag kan gråta först när dom har gått
ja mina känslor har jag svårt att lämna bort.
Om dom tror att dom har sårat mig
har dom bara missförstått.

Jag börjar om
varenda dag.
Försöker vara det dom vill att jag ska va
men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där.
Det är höstkallt på balkongen
och jag längtar till nått annat än det här.


När man börjar tro

att det är vår nu, så börjar det snöa. I helgen har det varit fint väder, soligt och varmt, var ett tag 13 grader.
Och sen imorde så snöade... Så är det i umeå under mars.

Hade hemuppgift från idrotten idag så jag tog en sovmorgon. Dagen kändes mycket kortare, fast vi hade svenska, matte, frisörteori och engelska. Men hann ändå bli trött på engelskan.

Imorrn så har jag utvecklingssamtal, och så ska jag rulla läggning, och träna lite frisyr, och samma sak på onsdag, förutom utvecklingssamtalet.


Something old

Nya designen på mina naglar är guldiga med någon fin liten bild på. Det var svårt att få till bilderna, men tillslut blev det några bilder som vart godkända.

Hur jag gjorde mina naglar:
Målade naglarna helt svart först, lät det tårka. Dagen efter så målade jag med guld över hela. Tog en tandpetare och ristade in.
När det har torkat så är det klart. Man kan även ha toplack ovanpå om man vill att det hålla längre och ska få glans. På bilderna så har jag inte toplack.
Hur enkelt som helst. Man kan vara skakig men det är något man lär sig om man övar. Man kan byta ut färgerna mot någon annan om man så vill det.



Kom ihåg att jag har gjort något liknande för för något år sedan på min gamla blogg. Då vart resultatet så här:

Don't ever stop doing the things you do

Godagens! Känns inte så kul att vara på skolan när man kunde ha haft sovmorgon. Våran vikarie på idrotten kunde inte komma och då börjar vi 10 med engelska. Okej det är ganska snart men kom hit för två timmar sedan.

Jaja nu är man här iaf.

Har även svenska och ska börja med NP muntliga, och jag har ingen aning om vad jag ska välja.
Innan vi slutar är det som vanligt frisör, och innan lunchen vi-timme.

Somebody that I used to know

Har inte kunnat blogga så tänkte bara slänga ut ett snabbt inlägg om det roliga jag har gjort istället.
På skolan har jag varit och sett en hårshow av  fyra tjejer i frisör 3an, två gånger. Gjort mitt bästa med att rulla läggningen, använt kniven och skurit för första gången. Har väntat på matrix-bussen som skulle komma men kom aldrig, fått info om NP i svenska, spelat in en reklam film, bland annat.
Hemma så har jag inte gjort lika roliga saker, städat och pluggat, men nu är det så gott som klart. Såklart så har man glosor till imorgon och började idag.


Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding Här glider kingen in

Visade upp korta, olika pjäser av olika personligheter som kund och frisör, på första lektionen. Och andra lektionen så målade vi bilder som ska föreställa oss själva.

Den här typen av bild, (bild från google).


Har även övningskört, varit på media mark och köpt ett par hörlurar, och varit på kvantum.



Godnatt

Provade på skidorientering för första gången igår. Gick faktiskt så bra som jag trodde det skulle gå, eller snarare "så dåligt" jag trodde det skulle gå. Åka skidor som jag inte är den bästa på, går ju bra att bara åka. Och sedan kunna orientera. Det går så fort och jag är så seg. Tog ju bara lite över timmen, och hade lättaste banan. Men jag är nöjd. Och jag kommer troligtsvis aldrig göra det igen, men vem vet.

For även till fysträningen och sprang och fysade.

Sen var det ju första skoldagen efter lovet och efter det så for jag och såg Iksu - Dalen. 3-0 blev resultatet till hemmalaget, som hade övertaget i första perioden och i sista. Dalen blev mycket bättre under andra perioden, men tappade, gjorde några missar i sista. Dalen hade minst tre ribbskott som åtminstone någon skulle ha gått in. Och sedan så skulle dom ha varit bättre framför målet, dom missade bollen när dom hade lägen.
Men det är bra kämpat iaf. Fyra matcher kvar.


Grattis Loreen

En riktigt bra artist vann melodifestivalen!
Men jag blev förvånad att Torsten Flink fick så många röster...


Bild från svt

SeeYaa

Det är flera som är riktigt bra i mello, inte alla. Men mina favoriter har ända blivit dom här tre. Lite nytt, nåt som inte brukar finnas i melodifestivalen. 



SeeYaa! nu mello

lördag

Steg upp halv 7 idag. Någon annan som oxå gjorde det? Har varit och spelat fotboll, på konstgräset inomhus på Nolia. Kändes riktigt taggande även fast träningen var kl 8. Har länktat på att fotbollsäsongen ska börja, men vill inte att innebandysäsongen ska sluta riktigt än. Vet inte hur många matcher vi har kvar men vi har några iaf. En idag mot Guif, 3-2 förlust. Vi var få spelare och sista perioden blev det väldigt mycket försvarspel.


Ny börs


I'm feeling great, I'm feeling awesome

Tränat lite, spelat innebandy idag, varit med underbara Linnea och Stina, gjort lite allt möjligt, varit på stan, köpt en börs (bilder kommer sen), ätit tårta, slappat. 

Har var rätt så sköna dagar under lovet.

Fransk manikyr a la blue

Rubriken blev lite som den blev, tre olika språk på en och samma gång.
Men så här ser mina naglar ut just nu. Mitt vita nagellack är snart slut, så jag tog en blå färg. Har även ändrat form på mina naglar, inte så runda längre utan rak topp.


Du + Jag = Vi

Dagarna går och nu har jag sportlov. ska ta det lugnt, inte stressa, göra lite vad jag vill. Sova, vara med kompisar.


RSS 2.0