Rut m fl

Nu kommer min favvo affär förutom bikbok! :)


H&M


Snyggaste från H&M! :)

Later is better

"Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon"

//Mark Twain

I'm smarter than you

"Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår"

//Jonathan Swift

What's up

"Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet"

//Ines Uusman, 1996

Eric Saade

Eric Saades nya låt :)

Gina tricot

Snyggaste från Gina Tricot! :)


ISGLASS <3

Ja som ni vet så har jag varit på läger (lägret är inte slut än), och blev hämtad imorse för att fara till tandläkaren. Och nu skaver det inte längre heller :) najs va! :)

Och ikväll blire match i skellefteå. Så jag har varit och handlat banan, jogurt, macka som jag ska ha med mig. Och så har jag köpt godis till lägret som jag ska tillbaka till! :)

Tänkte sätta mig ner och vila en stund med en riktig isglass! :) Gjort av: IS :) eller vatten som jag ställt in i frysen så det blivit is :) när jag var liten gjorde vi alltid sådana glassar fast med saft i :) supergott :) och jag tänkte att is är oxå supergott så det blir najs :)


Bikbok

De snyggaste kläderna från bikbok som jag tycker just nu! :)


When the thunder comes

"Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker"

An hour is always an hour!

Citatet kommer från ett högstadiehäfte vi fått, där alla i klassen har skrivit en text var och så har våran svenskalärare fixat ihop det och lagt in några citat oxå! :D

"Inte ens den mörkaste timme är mer än sextio minuter lång"


Foton

Foton från förra året, konfalägret! :)

Chill

Bad

Bad

Åktur med båten

Stina vid bryggan

Vid bryggan



Gruppbild

läger

Nu ska jag på lubläger (ledarutbildningsläger) från idag till på fredag.
Kommer då inte att kunna blogga men jag kommer fixa att det blir något förtidsinlägg unde tiden!

På tisdag ska jag till tandläkaren och sen spela match så jag ska åka hem på måndag kväll och sen komma tillbaka på onsdag!


match

Klockan tre blire match med div4:orna
Ska bli kul, får se vad det blir för väder om det börjar spöregna igen eller om det kommer vara soligt hela tiden eller om det blir något helt annat!
 Hare! :)


för arton år sedan

Idag fast 18 år sedan levde jag inte men det var då mina föräldrar gifte sig.
Håller på att baka kladdkaka nu iaf så hare :)




Go shadows, Go away

"He ansiktet mot solen och du kommer aldrig att se skuggorna"

Passar bra nu när solen just kom fram efter att det spöregnat ett tag! :)

The Pink Panther

Har varit hos min morbror och ätit midda och spenderat kvällen där tillsammans med mamma, pappa,Matilda, Camilla och Hasse.
Oxfilé och potatis = jättegott.
Efterrätt var jordgubbar, kladdkaka bland annat. Mums
Och så har man sett rosa pantern som är en utav de bästa filmerna som finns :) har sett den minst 100 gånger känns det som och lässnar aldrig på den. Om ni inte har sett den så måste ni se den NU! :)


It's harder than you think

Den här är det väl ganska många som har hört skulle jag tro! :)

"Det är inte lätt när det är svårt"

//Challe Bäck

Glad midsommar

Idag är det midsommar och tror att jag bara ska spendera den med familjen! :) Glad midsommar allihop.
Det har varit ganska regnig period nu och inte så jätte fint som det var förra året!



Jag och min syrra förra året på midsommar! :)



Har varit hos mormor och morfar och fikat och sen for vi och handlade.
Har oxå varit ute och övningskört. Vi körde runt på västerslätts industriområde och tränade på korsningar. Gick väl ganska bra, menn måste köra mer innan jag ens vågar köra ute på riktig väg.


new

Som ni ser så har jag en ny design! :D har hållit på med det ett tag men är inte bra på kodning så jag chansar mig fram! bra eller dåligt? själv tycker jag det är bra, prova sig fram!

                                    Vad tycker ni då? :D

Har oxå börjat med olika citat! :)

Nobody survives

"Livet är hårt, ingen har överlevt det"

Last day = best day

Japp sista dan på fotbollskolan idag!

Samling, delade ut diplom och kort för gratis inträde på kolmården!
Första matchen mot killarna 04 och flickorna spelade jättebra, men killarna fick in bra skott och vann väl med 5-1 kanske!
Andra matchen var mot de som var ett år äldre, flickor 02 och det gick mindre bra, vart väl 11-0 skulle jag tro.
Tredje matchen spelade vi bara ena halvleken och sen gick vi in och åt lunch. Det var ganska kallt och alla var hungriga.
Sen var det dags för ledarmatchen. Två från varje grupp spelar mot ledarna. Vi var utklädda till bl.a. clowner, polis, batman, superman, pirat, bonde och jag som pippi! och så hade vi några som inte hade klätt ut sig.
Det började med att vi släppte in två mål och gjorde ett. Sen var det bara att tagga till nästa halvlek. Det var då det allt skulle avgöra, om dom skulle vinna eller om det skulle bli straffar eller om vi gjorde fler än två mål så skulle vi vinna!
Men duktiga som vi är så hann vi göra ett mål och det ledde till straffar.
Det var barnen som började lägga en straff och sedan var det våran tur. Vi gjorde en variant att alla hoppade över bollen och sista sköt men så sköt han över målet. Men men det var bara första straffen, vi skulle komma igen.
Och så hade barnen gjort ett mål och det var våran tur igen. Antingen var det Elias eller var det Messi som sköt, men Elias gjorde inget mål men det gjorde Messi.
Och då var det dags för piraten att skjuta. Han tog sats och alla trodde det skulle bli mål men så halkade han just innan han skulle skjuta men bollen åkte iväg och det gilldes som en straff. Vi ledare skrattade till och med mer än vad barnen gjorde då (inte fail där inte).
Det stod 1-1 och spänningen var stor när den sista skulle skjuta sin straff. Det var jag som skulle skjuta sista straffen, gjorde jag mål så skulle vi vinna och jag skulle bli den stora matchhjälten. Och om jag missade så skulle strafflägningen fortsätta. Det vart så stor press att jag inte kunde koncentrera mig. När jag skulle skjuta så visste jag inte vart jag skulle skjuta och det vart rakt på där målvakten stod. Och såklart så räddade han den, och det var deras tur att skjuta.
Det var en som sköt och målvakten hann inte rädda, så det vart ett övertag för barnen och Vilé klev fram och skulle ta en avgörande straff. Gjorde han inte mål nu så skulle vi förlora och barnen vinna. Det ville vi ju såklart inte och hejjade förfullt på honom. Han la upp bollen och tog sats. Nu var den stora tiden inne och han började springa. Han missade bollen och träffade hälen på något konstigt sätt. Men straffen gick om och vi hade fortfarande en chans att vinna. Han förbredde sig och tog sats. Och sen så sköt han och bollen for långt upp och långt över målet. Och domarn blåste och barnen hade vunnit! Ja måset väl säga grattis och bra spelat allesammans iaf!

Sen var det efterlänktade vattenkriget som inte varade så jätte länge. Hann inte vara med själv så mkt men såg att vissa var dyngsura efter en minut. Hahha det är så j*vla roligt, gillar skadeglädje, mohahaha!
Och så bjöd vi på glass till barnen.

Sen var det bara att vänta på att alla barnen skulle gå hem och man kunde städa. Ganska grusigt och smutsigt var det. Men det gick ändå.

Vi pratade lite fick intyg att vi varit ledare och sen fick vi dra! :)

Vill nu bara säga:



The reason why I smile :D

Har hittat lite "konstgräspluppar" i mitt hår nyss. Haft det sen några kaste det på mitt huvud idag.

Och så har jag läst klart högstadiehäftet vi fått från skolan. Vilka minnen man kommer få, och så underbar klass man har. Värsta charmiga, underbara och absolut inte oroliga texter. :)

Kommer några textbitar ur häftet här, hoppas det går bra för alla! :D


"Det bästa stället på skolan är ju självklart här i klassrummet. Det är här man lär sig alla nya och spännande saker t.ex. vad 1+1 blir. Sådant kunde man ju absolut inte innan man började högstadiet." //Jeppe ur Respekt börjar i klassrummet.

"Jag minns att jag var helt chockad och upprörd, jag sprang till vaktmästaren och sade vad som hade hänt, han greppade sina verktyg och hoppade upp på sin sparkcykel. Vaktmästaren gjorde sitt bästa för att laga mitt fina skåp men det vart sej aldrig likt efter den där händelsen." //Anders ur Mina skåp!

"Nu var det dags för den grenen alla hade väntat på, innebnady. Vi började i omklädningsrummet, de blev mörkt i salen, musiken spelades högt och vi sprang in. Alla 10.000 på läktaren jublade hejvilt. Vi körde lineup, låten "I am the one and only" spelades och jag sprang in och hjulade och drog backflips. Snart var det matchstart." //Blomman ur Trippelbollen

"När han låg på marken sa läraren med basebollträet högt att "Du har nått en gräns, jag vill f*n inte att du går över den här gränsen." Efter det gick min vän hem, han var nu mer orolig än nånsin. Han kom aldrig tillbaka. Vissa säger att han ligger på mentalsjukhus för han är så orolig, ingen vet säkert." //Håkan ur Var inte orolig





Kommer sakna er 9B och lycka till i framtiden! :D hoppas vi ses!

Btw så är inte alla historier sanna så var inte oroliga! :)

Tomorrow is thursday

"Det bästa med framtiden är att den bara kommer en dag i sänder"

//Abraham Lincoln

After rain comes rain!

Blev nästan genomblöt idag och hur klängiga var inte dom idag då?!! det går bra i en liten mängd lixom, annars har det gått bra idag! Vissa får skavsår och vill ta av sig skorna vissa börjar blöda, och sådant har hänt flera gånger!
Imorrn blire matcher och sen en ledarmatch! och sen något de flesta vet, får egentligen inte säga det men tror ingen utav dem läser min blogg så. Det brukar vara så varje år och är så iår igen, alltså vattenkrig!

Tillägnat till min syster och bror! <3

okej det här inlägget är tillägnat till min lillasyster Matilda och min storebror Mattias!

Hittade världens bästa citat idag! Det var på Amanda och Julias blogg! helt klockren måste jag säga! :D

"Några lyckliga få har en syster som du!"

Hahah jag vart sjukt glad efter att jag hittat den! Bästa citatet jag läst hitills! :D

Wish you were here

Hej underbara läsare! Har varit på fotbollskolan idag, of course! Gick bra, men nu är barnen klängigare än vad de var igår. Försökte dra av oss byxorna, håller fast sig vid våra ben, ja allt möjligt.

Måste hitta på ngt jag ska äta imorrn till lunch och sen komma på vad jag ska klä ut mig till på torsdag, då det först är matcher mella de olika grupperna och sen match mot oss ledare där två i varje grupp spelar. Någon som har förslag? :D

Annars har vi oxå skrivit diplom som barnen ska få på torsdag.

Förresten, någon som är bra med kodning? :) kan man göra så att det blir en enda bild som bakrundsbild? Alltså en stor som täcker allt? Tack i förhand om det är ngn som vet!



Klockan fem blire träning för mig! :) Hare!


Japp det var det

Orkade inte skriva igår efter matchen, men vi förlorade på deras hörnor! vart 2-4 och dom fick tre hörnor och en frispark vid hörnet. Och alla gick in!! åhh va less man blir!

vile bara säga det och snart så drar jag till grubbe där fotbollskolan ligger! :D


Bildbomd

Kommer bildbomd på när jag var på tivolit! det är bara att se och vraka i bilder! Alla vart ju inte så jättefina, vissa togs i över 100km/h säkert (har ingen aning hur fort den går men väldigt snabbt när den har fart iaf!)

                                         //Hare bra!

fotbollskolan

Ja första dagen är gjord och det gick bra! Nästan alla ville typ leka hellre än spela match i min grupp, fast tror vi har de yngsta tjejorna! runt 6-8år är dom!

Det här blir ett kort inlägg för jag orkar verkligen inte skriva ngt just nu!

Ikväll blire match mot bydgeå, hemma match och allt! hoppas det blir bra väder! behöver inte regna, som det gjorde när jag låg i sängen imorse, man hörde hur det bara öste ner!

Men det var allt än så länge, får se om det blir längre inlägg imorrn! :D

kläder

Har fått kläder som jag ska ha på mig i veckan när jag är ledare! Gillar t-shirten, men annars på byxorna och tröja var det prasseltyg som inte är det skönaste eller fintast. Och så var allt så stort!



    
   

But thank you for the pain

åhhhh! så j*vla förbannad jag blir! Jag håller på med en design och SPARADE den. Och när jag väl hade spara kollade jag hur det blev, och då hade jag inte gjort någoting. åhhh så arg jag blir! har hållit på med den ett tag nu!
Jag var inte klar men orkade bara inte göra mer idag! så här såg den ut när jag hade jobbat med den (som sagt inte klar).




Och så här vart det när jag hade sparat




planering

Har nyss varit och planerat inför fotbollskolan som jag ska vara ledare för. Har pumpat bollar och skrivit namn på vattenflaskor, planerat måndagen. Jag ska vara ledare för flickor 03/04 tillsammans med en som heter Gustav. Kvart över åtta ska vi ledare vara där så det blir en liten omväxling för mig. Men det är lugnt, jag får ju money för det! :D



Följ min blogg med Bloglovin

bilkörning

Har inte gjort så mkt idag. Men har faktiskt varit ute och kört bil, över en timme säkert! Men det är kul, och det går bättre och bättre efter varje gång. Nästa gång blire kanske ute vid korsningar.
Jag såg att jag körde runt 60 km/h ett tag! hihi askul! Fast för det mesta så låg jag vid 40 km/h.


Moments ago

Ulrik Munthers nya låt! Helt underbar :D


Skolavslutningsfestivalen

Jag for och tittade på min syrras skolavslutning och fotade lite, vart inte så bra bilder och fick sitta på golvet för alla platser var upptagna. Träffade några av mina gamla lärare där. Farmor och farfar kom och besökte oss sen och vi åt jordgubbar <3

I onsdas var jag och Linnéa på skolavslutningsfestivalen och tittade på alla som uppträde och gick runt. Och Emma var med en kort stund från början. Vi köpte sockervadd och träffade den här mannen som var extra snygg!



Igår for vi till tivolit jag, Linnéa, Sanna, Amanda och Sandra. Åkte bara breakdance och en jag inte vet vad den heter. Men det var supernajs, förutom att man mådde lite dåligt efter att man åkt runt runt flera gånger.
Efter ett tag for vi in till stan där festivalen är och det var karaoke. hahah vi tänke gå upp dit och sjunga men gjorde det aldrig, och när vi väl skulle göra det så var det typ sista innan oss!

Dom skulle hem till tavelsjö och jag hem och äta sen träning, och sen for jag till festivalen igen. Trräffade Linnea och Klara och var med dem en stund och med Eva, Sara och Jens en stund och provade att stapla klossar. Jag hade inga bra skor, 4 cm klack men det gick ganska bra ändå. 19 klossar fick jag innan det rasade. Men redan efter 10 klossar böjade mina ben darra! Det var lång kö men det gick bra ändå! Det högsta var 30 klossar.



Vi hade tänkt att spela brännboll, men det vart ingen. Jag, Mikaela, Lisa, Jacob och Paul åkte till Paul och var där ett tag sen gick vi ut och vid ungefär ett åkte vi hem!

Hahah det var vad jag gjorde i onsdags och torsdas!
Och kl 4 blire fotbollstträning.


What the hell!

Asså måste bara visa klipp jag hittat! Hon är sjukt bra! Är inget fan av Bieber men hatar honom inte.





Hela låten! What the hell-Dani Shay

Balbilder bl.a!

På väg till balen!

Linnea A, Klara, Linnéa Ä och jag

Inne på balen!

Matdax!

Sara och Sarah

Alla var stiliga på balen!

Mingel!

Fina!

Fina 9b! :D Bilden är tagen från Klara! :) Kommer att sakna er!<3

Sommarlov

Sommarlov nudå! härligt härligt, få riktiga sovmorgon och känslan av sommarn kommer snart igen när det blir varmare och soligare!

Balen igår var supe najs! men alla for typ vid 10 så efter det vart det lite dött! Själv for jag 11!! men några bilder kommer :D

Försov mig i morse, vaknade 5 minuter innan vi skulle vara i aulan så det var bara för mig att ta på mig kläder och cykla till skolan. missade lite när kören sjöng (inget speciellt tycker jag, sjunger hela tiden nästan samma låtar och så), men missade oxå hälften av blommans framträdande :( Han satt och spelade gitarr samtidigt som han sjöng, hur bra som helst! och sen fick han en liten stående ovasion av några (typ bara från de i 9an, jag stod upp iaf! :D ).
Och sen när Sanyaj delade ut medaljer så var det först för tjejerna i 7an som var med i 11-manna fotboll som fick medaljer, sen skulle 7ans tjejer som varit med och spelat innebandy och tillslut de som spelat inomhusfotboll i 7an få guldmedaljer. Så vissa fick ju tre styckna!


Men nu har man tagit farväl till klassen som var ganska tyst idag faktiskt, vi brukar alltid prata hur mkt som helst. En utav det bästa sakerna med klassen är att alla är sig själv och under de här tre åren har alla förändrats på posetivt sätt och man vågar mkt mer nu än i 7an. I 7an så var man rädd att göra bort sig, om man gjorde bort sig så skulle man leva med det i tre år. Men det är oftast bara en själv som ser de felen och hakar upp sig på de felen på folk. Bara en själv som inte glömmer vad man har gjort. Eller det är vad jag tycker iaf! :) Man ville oxå att folk skulle få rätt uppfattning om en, man ville inte att folk skulle kalla en efter något man gjort för länge sedan.
Man ville bli godkänd för alla för den man är lixom, men egentligen så ska man inte ens tänka så, man ska vara godkänd, man ska inte känna någon press. Man ska kunna få vara en själv utan att vänta på att någon ska godkänna en.


Jag känner att jag har förändrats både utseendemässigt och jag vågar mkt mer nu! Nu känner jag alla och alla känner mig, man vet inte allt då men man vet hur alla är. I 7an var vi väldigt uppdelade i grupper och man var mest och helst med dom. Men man försökte även lära känna de nya lite mer. Men 8an måste väl varit bästa året, man hade lärt känna alla och vi hade de bästa lärarna, alla pratade med alla och så vann vi ju trippelbollen! Vi var inte de yngsta på skolan men inte de äldsta heller. I 8an hade man inte så mkt press på  sig.

I 7an var man sjukt taggad på att börja högstadiet och då pluggade man ju jätte mkt! och i 9an var man som tröttaste, ävan fast man ville plugga så orkade man inte! Och i 9an så är det sista chansen att visa vilket betyg man ska ha! Och om det är som jag att man behöver ha någorlunda bra betyg så kan det bli stressigt! men känns ändå som att jag kommer in men är inte helt hundra!

KlassenInte den perfekta bilden, alla är inte redo men det är den ända jag har just nu!

Brännbollsturnering

Har städat ur skåpet idag och sen har vi haft brännbollsturnering alla 9orna.
Ha vi vann hela allt, vann alla matcherna. Men det var 9m som vann best in show priset! Dom hade shorta, kavaj och röda byxor och spelade musik hela tiden och var typ hur taggade som helst. Tänk om vår klass var så:)



Tror dom vann några godisaskar, medans vi vann tre stora marsipantårtor att dela med klassen!

Håller på att göra mig klar inför balen som börjar om en timme! :D


Btw så har vi haft en råtta i vårt hus! hur läskigt som helst!vill inte tänka på det!

Frisyr

Frisyren blev väl ganska bra! Men mycket bättre i verkligheten än på bild!

Kommer ett steg för steg tips för likadan frisyr!

Tips: när man använder hårfönen ska man använda lägsta värmen för att minska förstöra sitt hår!

Det här behöver du:



En kam, volymmouse, hårspray, hårfön, hårnålar (helst i samma färg som håret), hårdekoration (om man vill), något att sätta upp håret med (gör det lättare för dig).

Steg 1
Tvätta håret med schampo till lockigt hår (går även att anväda volymschampo och balsam).


Steg 2
Blanda mousse i handflatan och krama in det i håret.


Steg 3
Dela in håret i två sektioner, fäst den bakre och tvinna den främre.


Steg 4
Kramföna den bakre sektionen.


Steg 5
Föna den främre delen samtidigt som du håller håret tvinnat.


Steg 6
Tvinna över allt hår till ena sidan, och nåla för att det ska hålla på plats.
 

Steg 7
Spraya håret med hårspray och tupera för kaxig look. (Jag gjorde inte det idag, men funderar på att göra det imorrn!)

Resulatet

Resultatet i tidningen jag kollade i.


träning

skulle ha löpträning med laget idag men det vart ingen, det var bara jag och Emma och ingen Clas.
Vi väntade ett tag men sen for vi hem.
Jag var lite sugen på att springa men orkade inte men jag for ut och sprang ändå!

Nu ska jag duscha sen ska jag prova balfrisyr! :D

Just stop for a minute and SMILE :D

klassens dag gick ju superbra! eller? vi kom inte på något gemensamt innan vad vi skulle göra! alla ville göra olika saker, och det skulle inte bli så bra väder idag så man kunde inte fara och bada eller grilla. Men det regnade inte! Men ena mentorn sa i fredags att nu är det dom som bestämmer vad det ska bli. Kl 10.00 på rådhustorget var vi och sen skulle vi tydligen gå en promenad till skolan och svara på frågor samtidigt! Man ba vahhh! hur kul är det då! Och alla i klassen började dryga och Lena blev arg, men vi bestämde att gå dit bort där andra mentorn var ändå!
Men han var ju inte där, ovanligt? han kom minst en kvart efter alla med en kaffekopp i handen.
Och ingen ville ju gå en tipspromenad, utan alla hade gått med på att fara någonstans att ätaa lunch med klassen istället. Så då gick han bara iväg och svarade inte när Lena ringde! och tillslut så gick alla på stan och åt någonstans men det var i grupper vi gick.

Så bra stämning har vi i vår klass! jättebra alltså, Lena blev på bättre humör iaf!

Medans vissa for hem så var jag, Klara och Sara och köpte det sista inför balen IMORGON! jag köpte ett par vita örhängen och en vit blomhårspänne!
Både Klara och Sara köpte skor, högklackat och superfina!




  

Örhängen från glitter 49,90kr
Blomhårspänne från Kicks 59 kr


Mobilbildkvalla på bilderna


nobody´s perfect

japp då har man spelat match med div4 mot sörfors! vann med 4-1 eller något sånt och det gick väldigt  bra för mig när jag spelade!

Imorrn är det klassens dag och jag har ingen anning om vad vi ska göra! vet bara att vi ska vara på stan kl10.


första doppet

spelat match mot röbäck, 4-1 vann vi med och 2-0 målet var assnyggt och liknade lite ena Zlatan målet mot finland! Lovisa kom springande på kanten med bollen och drev innåt, passade snett bakåt mot Emma som passade snett bakåt mot Matilda som sköt in i mål! Hur snyggt som helst spelat och allt!
imorrn blire match med div4 mot sörfors tror jag!

har varit och badat i älven med Towe, Linnéa, Stina och Charlotte! askul även fast vattnet inte var det varmaste men helt okej, vi låg och solade oxå och blev lite  brun oxå!

Ska äta snart och sen halv åtta blire samma gäng igen och kanske fler.

förra sommarn på bölesholmarna!

an awesome day

skitkul igår! Tack alla som var med :D Vi var först ue och spelade brännboll och sen cyklade vi till kvantum och skulle köpa dricka och sen till Towe! men det vart inte så mkt till dricka kan jag säga. hon som bar den råkade tappa och nästan allt for ut!

och så på skolaan träffade vi thomas! vår förre lärare! sjukt kul! och så fick vi glass, fast det skulle vara godare om det varit isglass! :D men men, astrevliga minne togs upp och det mindre roliga, men det bästa av allt var ju att klassen var samlad igen!

Bjuder på en bild på Mattias nya keps!


..

har varit på träning nyss i denna hetta, hunnit duscha och ätit midda oxå!

Nu blire brännboll så hare bra :D

Price tag

Bjuder på en bra låt! :D


surprise tomorrow

Hej hej! torsdag idag och jag har fått veta några av mina betyg, kan säga att jag inte har sänkt mig i något ämne, inte än men tror inte det kommer bli heller. Men jag har höjt mig i tre ämnen faktiskt! och kanske höjer mig i fler! :D

For till stan med Linnéa och Stina idag och sen var det löpträning! hade inte druckit så mkt vatten nu idag så det var ganska jobbigt i den här värmen. Tur att vi springer i skogen där det är skugga, men det var riktigt mkt mygg! hatar verkligen mygg! Vad gör dom för nytta här i världen!

Ja och så har min brorsas keps kommit som han har beställt! :D svart mest och lite vitt och grönt!
Bild kanske kommer sen!

Och ni kan inte gissa vad som händer imorrn! Thomas våran gamla lärare kommer, han den dära som är sjukt bra och lär ut elever och bryr sig om dem. Till och med de som inte är intresserad av skolan och inte lär sig ngt, fattar hur bra som helst med honom. Men han vart avskedad för att skolorna ska sänka ner på lärare och de som har jobbat i umekomun i mer än två år skulle få stanna kvar. Han hade bara jobbat här i ett år men jobbat någon annanstans förut. Men man tycker ändå att de bästa lärarna borde få stanna kvar! och de sämre byter men men , så är det inte!

godnatt iaf! :D

the sun is shining over me

Hemma från skolan och tempen är över 30 grader! soldags nu eller! :D hihi ska bli riktigt brun i sommar hade jag tänkt! :D

Sista musiklektionen och bildlektionen på hela högstadiet var idag! på musiken hade vi två lag och körde som så ska det låta!  mitt lag ledde överlägset kan jag ju säga men sen tog det andra laget igen och vann med typ ett poäng, man ba jippi vad duktiga vi är!
Och på bilden gjorde vi klart bilderna vi inte var klar med! :D


Bowling

nu har man varit och bowlat! det var för länge sedan man gjorde det sist, men det är hur skojj som helst, speciellt när man får strikar!
Vann omgångarna, iaf mot de jag spelade mot! vi hann spela två omgångar och påbörja en tredje då vi körde med fel hand! hahha det gick ju ändå bra det! eller för de andra dåra! :D
Vår bana var inte den bästa, vi var tvugna att be de som jobbade där fixa till och tillslut var vi tvugna att byta bana men det gick bra ändå! Hahah vi hade typ bara rosa klot, så himla coolt! :D

VI åt hamburgare oxå! :D

nu är det sverige -finland 3-0 just nu hoppas vi gör fler mål :D

 en lite cool klot, tagen från google!

Promise that I'm gonna try

Första skoldagen på länge, föredrar att sluta nu för vi gör ju ingeting på skolan, vi bara är där! På NOn så såg vi en film om ettans historia tror den heter historian om ett, det var en konstig film iaf. En faktafilm i NOämnerna. Och i SO så ser vi en film om andra världskriget, för 10onde gången säkert, det har varit olika filmer men alla handlar om samma sak!

Och så högstadiets sista fotbollstimme, var mest skott och spel och det var skojj! :D

Nu blire bowling med innebandylaget! en slags avslutning, men det känns ganska sent för en avslutning nu för det var länge sen sesongen slutade. Känns mer som en lagträff eller något! :) men det ska bli roligt iaf! :D


Du gamla, Du fria

Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.


Japp som ni kanske vet så är det sveriges nationaldag idag! Det ända anorlunda jag har sett är att det finns svenskaflaggor uppe vid tegsbron, annars är allt som vanligt förrutom ingen skola!



Sprang orientering idag, tog en kanska lätt bana för skulle ha match senare på dagen. Men banan jag tog var hur lätt som helst och gjorde inga missar alls heller. Men det var ra att den inte var för lång eller svår idag. Ja man vann klassen då med 27 min och mer än tre min före tvåan! :D

Matchen mot Sandvik gick ju oxå bra! 5-1 vann vi med, i andra så vart det lite sämre spel, nästan bara tjongbollar upp till forwarderna. Och så var det så grymt varmt, och vi spelar med långa tröjor! Långa och svarta!

not a ordinary sunday

spelade idag en match med div4orna och det gick bra! vi vann med 2-1 mot röbäck och spelade i värsta blåsten ett tag och på naturgräs. Egentligen skule vi spela på konstgräset i röbäck men det var dubbelbokat!

Jaja annars har jag inte gjort så mkt! Bara njuter av en underbar söndag som inte innebär det som söndagar brukar innebära. Det är inte skola imorrn, utan sveriges nationaldag! Fast jag brukar inte göra något speciellt då, man tar fram sverigeflaggan och sen är det typ en vanlig dag för mig! Ska spela match imorrn mot sandvik.

orientering

Dagen spenderades först med att springa orientering. Första gången iår faktiskt och det kändes bra, missade litegrann men för det mesta gick det bra för att vara första gången! Innan vi var och sprang stannade vi på hägglunds och tittade på kläder, jag hittade en superfin vit tröja med märket Filippa K!!

Dagen slutade med att vara med Stina, på sparken och sen cyklade vi runt! :D

Stinasphotobook finns lite bilder från dagarna som varit!:D


brännboll/fotboll

Underbar dag har det varit! såg andra halvleken av fotbollsmatchen och sverige vann med 1-4! :D och Alexander Gerndt gjorde ett supersnyggt mål, 1-4 målet! Han hade väldigt liten vinkel till målet men han satte den ändå! :D snyggt säger jag bara!

Du Jonas förlåt att jag råkade säga helt fel när matchen var, men hoppas att du ändå hann se att matchen var ikväll! :)

Innan matchen var jag med ett super gäng och spelade lite brännboll och chillade! :) asskojj!

I bought them today

Vitt och ljusa färger är riktiga sommarfärger! Och sommarvärmen har kommit hit nu! :D Jätte skönt!



Tröjan jag köpte på rut m. fl.!

Tröjan jag köpte på Monki!

SuperSöt kläning till Matilda till skolavslutningen!

today

Har varit på stan idag med min syrra och mamma! Hittade jätte mkt jag ville ha och köpte en tröja från monki och en tröja från rut m.fl. och en axelbandslös BH och vita cykelbyxor! nöjd är jag över köpen! :D
Var tvungen att gå hem och när jag var hemma var det bara att byta om och cykla till fotbollsträningen.
Nu har jag ätit och nu blire brännboll! Skojj skojj! och kanske hinner jag se Sverige-moldavien ikväll! Fotboll såklart! :D

HARE :D

En VaraMedStina&Linnéa Dag

Japp då var man hemma efter en hel dag med Stina och Linnéa! varit på stan köpt hårnålar och ett svart nagellack och varit på sparken och skatat lite! :D
Och så har vi slagit lite brännbollslag och nu är jag hemma!





Långhelg!

Tjo tjo! Långhelg nu, hur skönt som  helst! torsdag-måndag helg!
Har varit på sparken en stund efter skolan med underbara Linnéa och Stina, sen blev det träning!
Idag kommer jag nog bara chilla den lilla delen av onsdfagen som är kvar!

Jag och min söta lillasyrra på midsommaren förra året! <3

RSS 2.0